Voor uw verwarming en productie van sanitair warm water

Voor ieder type woning, gebouw of applicatie bestaat een oplossing binnen het gamma Ecodan lucht/water warmtepompen. Deze zorgen voor deproductie van sanitair warm water, verwarming en zelfs koeling.

De lucht/water warmtepomp plukt energie uit de buitenlucht en geeft deze af aan water. Dat water wordt gebruikt voor uw sanitaire warmwaterbehoeften of voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming of bestaande radiatoren.

Met het Ecodan systeem haalt u een ecologisch en economisch systeem in huis zonder in te boeten aan comfort. Dankzij gepantenteerde technologiën en exclusieve functionaliteiten kunnen wij met ons Ecodan gamma betrouwbare oplossingen bieden voor uw project, groot of klein.

De Ecodan systemen bestaan uit buiten- en binnenunits. De toegepaste technieken in de buitenunits garanderen een optimale inzet in zowel monovalente als bivalente configuratie. 90% van de geïnstalleerde Ecodan systemen werken monovalent: zonder gebruik van elektrische weerstandsverwarming en zonder koppeling met een externe energiebron (ketel, biomassa,…) . Het Ecodan warmtepompsysteem is het enige systeem op de markt die geen gebruik maakt van energieverslindende elektrische bijverwarming of CV ketel. De CV ketel en gasaansluiting zijn dus overbodig.

We onderscheiden twee soorten binnenunits. In de cilinderunit zit een boiler met een inhoud van 200 liter geïntegreerd, klaar voor aansluiting. Deze dekt de dagelijkse behoefte aan sanitair warm water van een gemiddeld huishouden. De hydrobox kan eenvoudig aangesloten worden op bestaande systeemcomponenten (zoals bv. een bestaande boiler) en vraagt slechts een beperkte ruimte.

We zetten graag de voordelen van onze Ecodan systemen voor u op een rijtje:

  • Productie van sanitair warm water, verwarmen én zelfs koelen
  • Voor zowel nieuwbouw als renovatie
  • Ook monovalent zonder elektrische hulpenergie
  • Compact en flexibel
  • Milieuvriendelijk en energiebesparend

melcloud

 

Bovendien kan de Ecodan warmtepomp in een thuisnetwerk worden opgenomen en met een smartphone of tablet overal worden bewaakt en bediend. Ontdek alles over MELCloud.

Contacteer ons voor meer info voor premies van je energieleverancier. We helpen je hier graag mee op weg.

De EPB-certificaten worden bij iedere installatie afgeleverd.