Diamonlabel

Historiek

Mijn naam is Maurizio Pilotto, 10 jaar geleden begon ik airconditioning te verkopen en installeren. Na enkele jaren heb ik mij gespecialiseerd in warmtepompen lucht / water en lucht / lucht. Dit alles doe ik met veel vreugde trots. Iedere installatie is voor mij een referentie waar ik fier op ben.

Ondertussen is mijn bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming. Van klantenbezoek tot installatie ben ik altijd zelf aanwezig en zal ik mij laten assisteren door mijn personeel dat perfectionisten zijn. Doordat ik vroeger mijn installaties alleen moest installeren en de toon op kwaliteit lag, ben ik verder gegroeid en heb ik personeel in dienst dat door mijzelf is opgeleid. Hierdoor kan ik de nadruk nu op service en kwaliteit leggen.

Na al die jaren heb ik een groot klantenbestand kunnen opbouwen. Deze klanten moeten ieder ogenblik geholpen worden als er vragen zijn.Door veel marktonderzoek te doen heb ik na al die jaren een zeer goede fabrikant van warmtepompen, airconditioning en toebehoren die achter mijn bedrijf staan en mijn filosofie ten volle ondersteunen.Deze trend wil en zal ik verder zetten om mijn klanten optimaal te kunnen bedienen  en mijn bedrijf verder uit te bouwen. Ik dank u van harte om mijn website te bezoeken en hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn leefwereld.

Hier een overzicht van onze mooiste referenties !

We hebben meer dan 100 referenties !

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

We komen kosteloos aan huis en geven advies op maat
Contacteer ons